Sommerudflugt 2015

Sommerudflugten med bus søndag den 31. maj 2015 gik til Esbjerg.

64 medlemmer deltog, og første stop var University College Vest, hvor vi skulle opleve Esbjerg Evangeliet malet af Erik Hagens. Kunstneren bruger bibelhistorien som påskud til at male det nutidige, danske samfund - og den by, Esbjerg, der lægger væg og rum til værket, som er 40 meter langt.

Rundvisning ved Flemming Rendbo.

Vi besøgte Rene Holm i hans atelier

Turen sluttede i Hjerting med Svend Wiigs skulptur Mennesker ved havet.

Marts

Auktion

Auktion over medlemmernes kunst, søndag den 15. marts 2015

Fredericia Kunstforenings medlemmer havde mulighed for at sælge ud af samlingen hjemmefra.
Formand for Kultur og Idrætsudvalget Lars Ejby var auktionarius hvor 42 medlemmer var mødt op.

januar

Foredrag med Nadia Plesner

I samarbejde med Fredericia Bibliotek torsdag d. 15. januar 2015 kl. 19-21

Foredraget giver inspiration i forbindelse med gå-på-mod, iværksætteri, kunstnerisk ytringsfrihed og det at bruge sin egen drivkraft til at gøre en positiv forskel.

Nadia Plesner har holdt en lang række foredrag i ind- og udland på museer, gymnasier, akademier, i kunstforeninger og til forskellige konferencer om kunst og ytringsfrihed.

I juni 2013 blev hun inviteret til at tale om sin sag i FN i Geneve.